Zwarte Piet

Omdat Sinterklaas op 4 december 2015 veel schoolbezoeken had gepland zijn : de Smulpiet – die ook naar de naam Wendy luistert, Selfiepiet, Sportievepiet, GekkPiet, Giechelpiet en Pieterbaas hem te hulp geschoten. Sinterklaas en de Zwarte Pieten waren dolgelukkig met de vele tekeningen en knutselwerkjes die ze van de lieve kinderen gekregen hadden. De Pieten dansten met volle overtuiging mee tijdens de opvoering van de kinderen. Geregeld deelden ze ook lekkere snoepjes uit – enkel de Smulpiet deed dat niet, want hij smulde er zelf liever van.

Na het middageten gingen Sinterklaas, de Smulpiet en Pieterbaas op verrassingsbezoek bij Julia thuis. Julia is een Poolse kleuter van vijf jaar dat thuis moet blijven wegens ernstige ziekte. Heel even vergaten Julia en haar ouders al hun zorgen. Ondanks de tranen was het een mooi moment dat ik voor altijd zal koesteren.

De directie, leerkrachten en leerlingen waren alvast blij met onze komst.

Een super dikke dank u wel om op onze school zwarte piet te zijn!!!
Iedereen vond het fantastisch!!!      – Juf Heidi

De Pieten hebben ook genoten van de geweldige dag. Als Sinterklaas onze hulp volgend jaar nog eens nodig heeft, komen we met plezier nog eens zot doen op school!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s